|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Divendres, 17 de març de 2017

Projectes del Taller Ginebró, de la Mongia i de l'institut Pla Marcell, millors idees emprenedores

Ahir es va fer lliurament dels premis del quart Concurs Joves Idees Emprenedores emmarcat en el projecte "Fem empresa!" liderat pel Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC).

Enguany s'han establert 3 categories, i aquests han estat els projectes guanyadors:

• Millor idea innovadora i/o tecnològica:

E-DAME
Plaques que quan es trepitgen transformen l'energia cinètica en energia elèctrica, el 95% de la qual s'emmagatzema en bateries.
Equip: Xavier Rodríguez Herrera, Aleix Carreras Francàs, Adrià Coll Giménez i Xavier Legaz Soler (Taller Ginebró - CAFEMN)

• Millor idea social i/o sostenible:
LUXURY EYE, SL
Ulleres per a persones amb hipoacúsia i/o sordesa que reflecteixen als vidres la conversa del seu interlocutor de manera simultània.
Equip: Mishale Barea Soto, Albert Comellas Jiménez, Joel Maestro Mormeneo i Olmo Ortiz Sacristan (Centre de formació La Mongia)

• Idea més treballada i/o coherent:
HOTEL NATURA
Cooperativa que gestiona un hotel rural a la Garrotxa per a famílies amb infants, ciclistes i excursionistes.
Equip: Andreu Garcia, Iker Sevilla, Sara Garcia, Eulàlia Bagur (Institut Pla Marcell - 4t ESO)

• Centre més implicat: Institut Vilamajor

En aquesta quarta edició hi ha participat 387 nois i noies, que han presentat un total de 99 projectes d'idees de negoci que voldrien emprendre. De Cardedeu, n'han pres part els instituts El Sui, el Manel Raspall, el Pla Marcell, el centre de formació la Mongia i el Taller Ginebró. També l'institut Vilamajor (Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor) i l'institut la Roca (La Roca del Vallès).

"Fem empresa!" és un projecte del Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC) que es vehicula a través de seminaris sobre creació d'empreses i tallers de generació d'idees emprenedores als instituts de Cardedeu i municipis veïns. L'objectiu de "Fem empresa!" és impulsar l'esperit emprenedor i divulgar la cultura emprenedora entre els joves.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: