|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dilluns, 19 d'octubre de 2009

Projecció i debat sobre del documental "Endeutats", on es mostra com afecta el sobreendeutament a les famílies

Les noves instal·lacions municipals de Can Borràs seran l'escenari de la projecció del documental "Endeutats", sobre la teranyina, i el posterior col·loqui entorn el tema.
"Endeutats" ens mostra, a través d'un seguiment de quatre famílies de diferents nivells adquisitius i procedència, com el sobreendeutament ha afectat i afecta les seves vides. Com a contrapunt a aquests drames personals, especialistes de diferents àmbits (economistes, advocats, psicòlegs, sociòlegs o jutges) analitzen els factors econòmics, socials i culturals que han originat aquesta situació, tot mirant d'aclarir les vies legals, polítiques, etc. que tenim a l'abast o ens manquen per abordar-la. Endeutats pretén generar un debat sobre un fet amb una forta incidència social, les greus conseqüències del qual tot just ara es comencen a notar.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: