|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimarts, 6 d'octubre de 2015

Programació del quart trimestre del Centre Cultural

En destaca l'homenatge a Ovidi Montllor, la nova producció de la sala Flyhard i el concert d'Artversaris, entre d'altres.
El Centre Cultural ha estrenat temporada aquest cap de setmana amb una programació que combina teatre i música, i espectacles infantils per als més petits. Una de les propostes més destacada és l'homenatge a l'actor i cantautor Ovidi Montllor el dissabte 17 d'octubre, quan se celebren 20 anys de la seva mort, i en el qual hi participen entitats del municipi.

En teatre, podrem veure la nova producció de la sala Flyhard "Tortugues: la desacceleració de les partícules" de Clàudia Cedó el 28 de novembre. També ens visitarà Joan Pera amb el seu nou monòleg "Fer riure és un art" l'1 de novembre; i el Mag Edgard presentarà el 22 de novembre l'espectacle familiar de màgia "El somiatruites". Quant a la música, podrem escoltar la banda de hip-hop Atversaris, els ritmes del Montseny amb MontRauxa o el gospel de Nara i Roc&Gospel, entre d'altres.

Tampoc hi faltaran les propostes de les entitats locals com la poesia de "Com elles" dins el PAM, Poesia a Manta, el "Soroll de telers" d'Artescena, o el concert de Nadal de l'escola de música Lluís Cullell.

Podeu consultar tota la programació a l'enllaç d'aquí al costat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: