|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Festa

Divendres, 1 d'agost de 2014

Programació de la Festa Major de Cardedeu 2014

La centenària Coral Cardedeuenca farà el pregó. Sanjosex i Mazoni, entre les actuacions musicals de la festa.
La Festa Major de Cardedeu, que se celebrarà del 13 al 17 d'agost, ve farcida d'actes i activitats per a tots els gustos.

No hi faltaran els habituals de cada any, clàssics com els Entremesos del quinze, que reuneix les expressions de cultura popular i tradicional del municipi (sardanes, ball de bastons, diables, gegants i trabucaires), i la monumental paella d'arròs, així com les Vesprades i el ball i concert amb l'Orquestra Metropol. La cultura popular tindrà una nova expressió: la recreació del Ball de l'Espolsada tal com es ballava a principis de 1900.

Enguany hi haurà també el Concurs fotogràfic "Festa Major de Cardedeu 2014", que es farà a través de la xarxa social Instagram (trobareu les bases al web de la Festa Major).

La música també serà un element important en aquesta Festa Major: els grups Sanjosex i Mazoni actuaran a l'escenari del Garitu. Precisament, aquesta és la vintena Festa Major en què el Garitu participa activament en l'organització i programació. El Polvorí també omplirà d'activitats la plaça Sant Joan. La Festa Major s'acabarà de farcir amb tallers, activitats i espectacles de circ, dansa, teatre, country, música clàssica...

Podeu consultar el programa a la dreta d'aquestes línies.

En aquesta ocasió la imatge gràfica i els elements de difusió els ha disenyat Daniel Barba Julià, després de ser seleccionat per sorteig entre les candidatures presentades.


La festa a la xarxa

També es podrà seguir la Festa Major de Cardedeu mitjançant el web (trobareu l'enllaç a la dreta d'aquestes línies), un espai a través del qual es podrà consultar dia a dia la programació, i també a Facebook i a Twitter; recordeu que podreu opinar i participar de la festa mitjançant l'etiqueta #fmcardedeu a les xarxes socials.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: