|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Ensenyament

Dimarts, 10 de febrer de 2015

Programa LECXIT: incentivar el gust per la lectura amb l'acompanyament de voluntariat

Per tirar endavant la iniciativa es fa una crida de voluntariat.
La regidoria d'Ensenyament està impulsant el programa LECXIT (lectura per a l'èxit educatiu) en col·laboració amb la Biblioteca Marc de Vilalba, les escoles de Cardedeu i la Fundació Jaume Bofill. La finalitat de LECXIT és incentivar el gust per la lectura i millorar la comprensió lectora d'alumnes de 4t a 6è de primària, amb l'acompanyament de persones voluntàries de Cardedeu.

Com a experiència pilot, es començarà amb un punt LECXIT a la biblioteca amb deu alumnes de 4t (dos de cada escola) i deu persones voluntàries, una per a cada alumne/a. Cada infant compartirà una hora a la setmana amb una persona voluntària (el dimarts o el dijous de 17.30 a 18.30 h) i gaudiran plegats de la lectura i del món apassionant dels llibres.

Des de les escoles, la biblioteca i l'Ajuntament fem una crida a persones que vulguin fer aquest acompanyament lector. Si us agrada molt llegir, teniu més de setze anys i ganes d'acompanyar la lectura d'un infant, contacteu abans del 24 de febrer amb:

  • Biblioteca Marc de Vilalba: 93 871 14 17
  • Ajuntament - Ensenyament (Serveis Personals): ensenyament@cardedeu.cat 93 846 21 50

El dimarts 24 de febrer es farà una reunió amb totes les persones voluntàries, a les 18.30 h, a la Biblioteca Marc de Vilalba. Els voluntaris rebran una sessió de formació a càrrec d'una formadora especialitzada de la Fundació Jaume Bofill que els ajudarà a tenir més recursos per dinamitzar la lectura amb els infants.

El programa LECXIT s'emmarca dins el Pla Educatiu d'Entorn de Cardedeu.

Imatges

Més Informació
Enllaç Programa LECXIT

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: