|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Participació Ciutadana

Divendres, 28 de maig de 2010

Procés participatiu sobre el futur de la plaça de Joan Alsina

La regidoria de Participació Ciutadana impulsa un procés participatiu per debatre i definir el futur de la plaça de Joan Alsina, al barri de l'Estalvi.

Durant el mes de juny es faran tallers i taules participatives amb diferents ciutadans, col·lectius i entitats per a diagnosticar l'estat actual de la plaça, i després de l'estiu es continuaran per a elaborar les propostes. L'objectiu d'aquesta iniciativa és aconseguir un conjunt de criteris que hauran de regir qualsevol intervenció que es vulgui realitzar a la plaça de Joan Alsina en el futur.

De moment, ja s'han constituït dos òrgans que faran el seguiment i col·laboraran en el disseny i difusió del procés: la Comissió de seguiment, integrada pels membres de la Comissió per a la Mobilitat i la Millora Urbana, i el Grup d'Investigació Acció Participant (GIAP) format per part de l'equip de la UAB, el tècnic de Participació, i ciutadans i ciutadanes de Cardedeu. També s'han convocat les primeres reunions amb tècnics municipals i grups polítics que formen part del plenari municipal, i aviat es farà la convocatòria per les taules ciutadanes.

Desenvoluparà aquest procés un equip del Màster de Participació i Polítiques Locals de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB en conveni amb la Diputació de Barcelona.

Aprofita aquesta oportunitat per dir-hi la teva!

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: