|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimarts, 15 de maig de 2012

Primera edició del Premi d'Honor Tomàs Balvey

El guardó vol reconèixer la tasca de difusió i preservació del patrimoni cultural.
Amb l’objectiu de reconèixer la tasca desenvolupada per totes aquelles persones que dediquen el seu esforç a la difusió i preservació del nostre patrimoni cultural, el Patronat Municipal del Museu Arxiu Tomàs Balvey i Casal Dr. Daurella de Cardedeu vol instituir a partir d’aquest any 2012 el Premi d’Honor Tomàs Balvey.

Amb aquest guardó es vol donar a conèixer les aportacions d’homes i dones que, de maneres molt diverses, contribueixen en la difusió i preservació del patrimoni de Cardedeu, aconseguint d’aquesta manera apropar-lo a la societat.
 
El Premi està dotat amb una reproducció d’un pot de la farmàcia Balvey, fet per la ceramista cardedeuenca M. Rosa Viader.

El Premi serà lliurat en un acte públic expressament convocat el 18 de maig, coincidint amb el Dia Internacional dels Museus. L’acte que començarà a les 20h, se celebrarà a la Sala de les Columnes de l’Ajuntament de Cardedeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: