|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Fires

Dissabte, 10 de març de 2012

Primera edició de la Fira Fora Estocs de Cardedeu

La Fira es farà el diumenge 11 de març, de 9 a 15 h, al parc de Pompeu Fabra.
Cardedeu celebrarà la primera edició de la Fira Fora Estocs el diumenge 11 de març, una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Cardedeu i la Unió de Botiguers de Cardedeu (UBC) amb l’objectiu de mostrar l’oferta comercial del municipi i productes a preus molt interessants. Aquest nou espai de dinamització i promoció del comerç local es farà de 9 a 15 h, a la pista coberta del parc de Pompeu Fabra.

La Fira Fora Estocs segueix la línia de les Botigues al carrer que, dos cops l’any, fa sortir els comerços al carrer apropant-los als veïns i recuperant la tradició dels antics botiguers. Amb aquesta nova Fira els visitants podran aconseguir oportunitats a bon preu i els comerciants podran finalitzar la temporada oferint els preus més competitius.

Els comerciants que hi vulguin participar s’han de posar en contacte amb la regidoria de Comerç al telèfon 93 844 40 04 (demanar per Lourdes).

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: