|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Consum

Dijous, 28 de gener de 2010

Presentació dels resultats de la campanya informativa als establiments comercials sobre la informació als consumidors

Els resultats de la campanya informativa en matèria de consum que es va dur a terme el passat mes d'abril i maig a diferents comerços de Cardedeu, es presentaran el dimarts 2 de febrer.
La presentació anirà a càrrec de Santiago Vicente, Cap de la Unitat de Control i Disciplina de Mercat de la Diputació de Barcelona, i Fernando Martínez, tècnic de la Unitat de Control i Disciplina de Mercat de la Diputació de Barcelona. L'acte tindrà lloc a la Casa Morgades (C/ Dr. Klein, 9), de 15.30 a 16.30 hores.

L'objectiu d'aquesta sessió és explicar la situació en la que es troba Cardedeu en relació als altres municipis, proporcionar aquella informació necessària perquè els establiments puguin corregir els incompliments, i resoldre els dubtes que pugui sorgir en relació a l'actual normativa en matèria de consum.

Us recordem que Recordem que l'Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, va dur a terme una campanya informativa sobre els requisits mínims que contempla la normativa dels establiments comercials pel que fa a la informació als consumidors. La campanya va consistir en donar informació, comprovar i assessorar sobre la normativa referent a horaris comercials, fulls oficials de reclamació, l'exhibició dels preus de venda al públic i els justificants de pagament, entre d'altres. Personal de la Diputació acreditat per l'Ajuntament va inspeccionar un centenar de comerços, 40 establiments al centre, 40 a l'Estalvi i 20 al Poble Sec.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: