|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Divendres, 30 de gener de 2015

Presentació dels estudis previs per rehabilitar el centre històric de Cardedeu

El secretari d'Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Carles Sala, ha presentat aquesta setmana a Cardedeu els estudis previs per a l'elaboració del Pla de Renovació i Millora de l'Espai Públic del municipi. L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Calamanda Vila, de regidors municipals, i de les entitats que han participat en l'elaboració dels estudis previs.

El Pla preveu potenciar i reafirmar el paper del centre històric de Cardedeu com a centre neuràlgic de la vila per recuperar el protagonisme en el conjunt del municipi. Des de l'Agencia de l'Habitatge destaquen la tasca de manteniment i millora desenvolupada per l'Ajuntament, per la qual cosa els treballs de millora partiran del que ja s'ha executat.

Segons els estudis previs, el centre històric de Cardedeu encara es manté viu i en un bon estat general, tant en els seus paviments con en el seu teixit urbà. Necessita, però, una empenta per potenciar el ric patrimoni cultural i arquitectònic. Aquesta diversitat patrimonial i identitària fa de Cardedeu un lloc d'alt interès social, històric i cultural.

El Pla busca reflectir aquesta identitat pròpia definint tres criteris d'actuació: la continuïtat de paviments, la reformulació dels espais plaça com a nous centres i la connectivitat mitjançant el recorregut paisatgístic i urbà a través de pedra natural.
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: