|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dilluns, 5 de març de 2018

Presentació del VxL als participants dels tallers Aprenem a Cardedeu

Els tallers Aprenem -d'intercanvi lingüístic- funcionen a Cardedeu des del 2010 i es basen en l'esperit col·laboratiu. Són gratuïts i recíprocs: tothom pot ensenyar i aprendre al mateix temps, per tal que sigui un autèntic intercanvi lingüístic.

Arran de la signatura del conveni de col·laboració entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i l'entitat Banc del Temps de Cardedeu per promoure el Voluntariat per la llengua (VxL), va sorgir la proposta de presentar el VxL als participants del tallers Aprenem de Cardedeu.

La presentació va tenir lloc aquest dimarts, 6 de març, a les 18.50 h, entremig de les dues sessions de tallers que s'organitzen entre les 6 i les 8 del vespre, a la Biblioteca. Hi van participar Anna Codina, coordinadora del VxL a la comarca, i Assumpta Relats, responsable de l'Oficina de Català de Cardedeu.

Les dues tècniques van explicar que és el VxL, les dues modalitats, com s'hi pot participar... i al final van projectar dos vídeos curts amb imatges de parelles lingüístiques, d'establiments col·laboradors, d'activitats que s'han organitzat per dinamitzar el VxL: sortides, conferències, presentacions d'entitats, visita a Televisió Cardedeu...

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: