|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dissabte, 17 de juny de 2017

Presentació del vi Besàvia

Dissabte 17 de juny a les 19.30h, s'ha presentat a la terrassa del museu el Vi besàvia, un vi fet a Cardedeu fruit de les vinyes velles de Sant Hilari de Cardedeu.
Es tracta d'un vi multi varietal, amb raïm de Sumolls, Beier, garnatxes, picapoll negre i blanc, pansa rossa, pansa rosada i malvasies entre d'altres.
El nom de besàvia li ve donat pre la vellesa de les vinyes on des de fa prop de 80 anys no s'hi havia produït vi. Casualment, la besàvia de Pep Pou va viure en aquestes mateixes vinyes.
La presentació del Vi besàvia ha anat a càrrec del seu productor, el viticultor Pep Pou del celler Bardissots i ha acabat amb un tast del vi acompanyat de mongetes del ganxet i Cap i pota.
Coincidint amb la presentació del Vi Besàvia, ha tingut lloc un petit recital musical al jardí de plantes remeieres a càrrec de Stanislav Stepanek i Helena Muñoz, violins.
A la presentació hi ha assistit prop d'unes 50 persones.
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: