|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Biblioteca

Dimecres, 2 de novembre de 2011

Taller per presentar en públic el treball de recerca de batxillerat

S'impartirà el 7 i 14 de novembre a la Biblioteca.
Taller teòric i pràctic que explicarà els secrets d'una bona comunicació als estudiants de batxillerat que preparen el seu treball de recerca. Pensat especialment  pels alumnes que necessitin adquirir o reforçar les habilitats comunicatives.

El taller, a càrrec de Teresa Baró, es farà en 2 sessions: el 7 i 14 de novembre, de 18 h a 20 h. El preu és de 16 euros i té capacitat limitada a fi de poder treballar més intensament amb els alumnes.

Els estudiants descobriran els secrets de la bona comunicació: control dels nervis i la timidesa; guanyar seguretat en un mateix, saber defensar les idees, ser més convincent; tècniques de suport a la memòria (esquemes i mapes mentals); tècniques per a l'improvisació, gestió de la pròpia imatge. Expressió corporal i de la veu. A més a més, s'analitzarà l'ús del Powerpoint i altres recursos audiovisuals.

Teresa Baró és consultora en comunicació des de l'any 2000. Al llarg d'aquests anys ha format i assessorat a més de mil professionals de tots els àmbits en la millora de les seves habilitats comunicatives. El seu darrer llibre, Parlar i convèncer és un manual d'oratòria per a estudiants. Des d'aquest mes d'octubre participa, també en el programa televisiu "Para todos la 2" els dilluns a la 13.30 hores del migdia, donant breus consells per millorar les habilitats comunicatives.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: