|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Dilluns, 2 de març de 2015

Presentació del Pla Local de Seguretat Viària

Dimecres 4 de març, 19 h, Sala de les Columnes de l'Ajuntament.
Farà la presentació del Pla Local de Seguretat Viària l'alcaldessa, Calamanda Vila, Albert Balanzà, de l'Àrea de direcció del Servei Català de Trànsit de la Generalitat de Catalunya, l'inspector de la Policia Local, Carles Grinyó, i el caporal de proximitat i mobilitat, Ferran Martínez.

El Pla Local de Seguretat Viària recull mesures concretes per millorar la seguretat viària al municipi. Se centra, entre d'altres àmbits, en la pacificació del nucli històric, en la millora de la visibilitat de les seves cruïlles, i en l'accessibilitat en els carrers secundaris del centre urbà i de les zones residencials.

La coordinació entre el Servei Català de Trànsit i la Policia de Cardedeu va portar a la signatura d'un conveni per redactar aquest pla amb l'objectiu de detectar els punts febles que ajudessin a reduir la sinistralitat a la xarxa viària urbana. Durant aquests temps han treballat plegats per analitzar les dades, les vies i la problemàtica específica per aconseguir una planificació i propostes per reduir els riscos i la sinistralitat en els propers anys.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: