|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dimecres, 15 d'abril de 2015

Presentació del nou llibre del follet del Museu "El follet Verdet i el progrés"

Dissabte 18 d'abril, a les 18 h, a la plaça de Sant Joan.
El Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu presenta El follet Verdet i el progrés el dissabte 18 d'abril, a les 18 h, a la plaça de Sant Joan amb la participació d'Albert Estengre i la il·lustradora Maria Vidal. A continuació s'oferirà una xocolatada per a tothom.

En aquest nou conte, el follet Verdet explica als més petits com va arribar l'electricitat a Cardedeu el dilluns 19 de març del 1914, i tots els canvis que es van produir a partir d'aquesta arribada.

La col·lecció Històries de la Història vol apropar els més petits als episodis i espais més destacats de la història de Cardedeu de la mà de Sessi Sitjà, autora, i Maria Vidal, il·lustradora. En aquest volum s'ha comptat també amb la col·laboració del l'historiador local Ricard Ginjaume en l'assessorament històric.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: