|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Territori

Dimecres, 22 de març de 2017

Presentació de les obres a la ctra. de Cànoves per ampliar l'illa de vianants el centre

Dimarts 28 de març, a les 7 de la tarda, a l'Ajuntament.

La presentació pública de les obres a la carretera de Cànoves (entre la plaça de l'Església i el carrer Lluís Llibre) per ampliar l'illa de vianants del centre es farà el dimarts 28 de març, a les 19 h, a la Sala de les Columnes de l'Ajuntament de Cardedeu. Anirà a càrrec de Jordi Fàbrega, diputat delegat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona, Joan Masferrer, regidor d'Urbanisme i Espai Públic, i tècnics municipals.

Les obres al tram inicial de la carretera de Cànoves començaran el 24 d'abril i s'allargaran fins la primera quinzena de juliol. El tram afectat, de la plaça de l'Església al carrer Lluís Llibre, quedarà tallat al trànsit de vehicles mentre durin les obres. Pel que fa al mercat setmanal del dilluns, les parades d'aquest tram es reubicaran temporalment al carrer Lluís Llibre en direcció a la plaça de Francesc Macià.

Un cop acabi la remodelació, el vial tindrà el mateix aspecte i característiques que el carrer Doctor Klein. Les obres estan cofinançades per la Diputació de Barcelona, qui també cedirà la propietat d'aquest tram a l'Ajuntament de Cardedeu.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: