|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dimarts, 17 de gener de 2017

Presentació de la "Xarxa de Ciutats i Pobles per la Reforma Horària"

L'Ajuntament de Cardedeu, de la mà de l'alcalde Enric Olivé, serà present a la jornada, que té l'objectiu de refermar el compromís dels municipis amb la iniciativa de la reforma horària.

La jornada de presentació de la "Xarxa de Ciutats i Pobles per la Reforma Horària", formada per més de 100 municipis catalans, tindrà lloc el dimecres 18 de gener a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona. També es mostrarà l'Inventari Reforma Horària, eina d'autoavaluació per a ajuntaments, que s'emmarca en el projecte de proves pilot que ja s'ha fet a les organitzacions, entitats i el tercer sector.

L'alcalde Enric Olivé participarà en la ponència "L'hora dels municipis" juntament amb representants de diversos ajuntaments adherits a la Reforma Horària, explicant accions dels municipis per millorar la gestió del temps. En concret, Olivé parlarà de l'experiència pilot d'avançar l'horari de celebració dels plens municipals.

Fabian Mohedano, promotor de la Reforma Horària i ponent-relator de la Llei de la Reforma Horària al Parlament, explicarà quin serà el paper que li atorgarà la Llei als municipis com a acceleradors clau.

En la jornada hi participaran representants de totes les institucions públiques, com Jaume Collboni, segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona; Miquel Buch, president de l'ACM (Associació Catalana de Municipis); Xavier Amor, president de la FCM (Federació Catalana de Municipis) i Anna Ginés, membre del Consell Assessor per a la Reforma Horària (CARH) i professora de Dret del Treball ESADE-URL. La cloenda de l'acte anirà a càrrec de Meritxell Masó, secretària d'Administració i Funció Pública del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya; Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona i Esther Sánchez, presidenta del Consell Assessor per a la Reforma Horària (CARH).

Imatges

Més Informació
Enllaç La Reforma Horària

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: