|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Divendres, 16 de gener de 2009

Presentació de la sèrie de televisió "Mestres"

Us convidem a la presentació de la sèrie de televisió "Mestres" el dimecres 21 de gener a les 20 h al Centre Cultural de Cardedeu, coproduïda entre els ajuntaments de Cardedeu, Granollers, Mollet del Vallès i Santa Eulàlia de Ronçana, i que s'ha dut a terme amb l'assessorament de l'associació Mitjans, xarxa d'Educadors i Comunicadors i amb el suport de l'Àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona.
L'acte serà presidit per l'alcaldessa de Cardedeu Calamanda Vila, i comptarà amb la participació de l'alcalde de Granollers Josep Mayoral, l'alcalde de Mollet Josep Monràs, l'alcalde de Santa Eulàlia de Ronçana Enric Barbany, i amb l'assistència de Carme García, presidenta delegada de l'Àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona.

"Mestres" està ambientada en aquests municipis del Vallès Oriental, on es plantegen històries universals i s'incideix en el paper de mestres que juguem totes i tots al llarg de la vida i des de tot tipus d'àmbits. Vol mostrar el potencial educatiu tant dels mitjans de comunicació de proximitat, com, també, el de totes les persones que viuen en una comunitat, sigui un barri, un poble, una vila o una ciutat.

La sèrie consta de 13 episodis, tot i que de moment s'han produït 7 capítols, un dels quals es projectarà durant la presentació. Ràdio Televisió Cardedeu ha tingut un paper destacat en la producció, enregistrament i postproducció de la sèrie, on també hi ha participat Canal SET de Santa Eulàlia i la productora Audiovisual Granollers. "Mestres" va adreçada a les televisions locals i es començarà a emetre per TV Cardedeu a partir del 26 de gener.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: