|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dimarts, 16 de desembre de 2014

Presentació de la guia "JA PUC! Acompanyant els infants en l'adquisició d'autonomia"

El document ha estat elaborat per l'EDE amb col·laboració amb els centres escolars.
Les persones participants a l'Espai de Debat Educatiu (EDE), format per professionals de l'educació i famílies, han elaborat la guia "JA PUC! Acompanyant els infants en l'adquisició d'autonomia" on es tracten aspectes com l'alimentació, la higiene, el dormir, el vestir-se, etc.

La guia es presentarà el dimarts 16 de desembre, a les 18 h, al Teatre Esbarjo. Una de les persones participants a l'EDE explicarà com ha estat el procés de creació i elaboració de la guia, que ha comptat amb la col"laboració dels centres escolars públics de primària i secundària de Cardedeu.

Durant la presentació, Maria Jesús Comellas, dinamitzadora de l'EDE i doctora en Psicologia i professora emèrita titular del Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona, farà una xerrada. També es lliurarà a totes les escoles un llibre amb els dibuixos fets pel seu alumnat en relació a la temàtica de la guia, algun dels quals s'han utilitzat per il·lustrar-la.

Per cloure l'acte, es projectarà el documental "I què pensen els infants" gravat i editat per alumnes de secundària dels tres instituts del municipi, on també es tracte aspectes relacionats amb la guia.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: