|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimecres, 13 de gener de 2010

Presentació de la Fundació Universitària Martí l'Humà a Cardedeu

La Fundació Universitària Martí l'Humà es presentarà i donarà a conèixer la seva tasca en un acte públic obert a tothom que tindrà lloc el dimarts 19 de gener, a les 20 h, a la Sala de les Columnes de l'Ajuntament.
A més, també es presentarà el programa formatiu d'aquest any 2010 al nostre municipi.

Assistiran a l'acte l'alcaldessa, Calamanda Vila, i el director de la FUMH, Santiago Cucurella, qui presentarà les activitats, situació actual i perspectives de futur de la Fundació. L'acte es completarà amb la conferència Els ecobarris, un model de ciutat sostenible a càrrec de Jordi Portabella, i finalitzarà amb un refrigeri.

La Fundació Universitària Martí l'Humà és una entitat privada sense afany de lucre amb seu a la Garriga que té com a objectius:

• apropar el coneixement i la universitat a la societat per mitjà de l'organització d'activitats de formació continuada i el desenvolupament de projectes divulgatius, estudis i recerques;

• formar a mida, segons les necessitats concretes de la societat en cada moment

• crear xarxa, promovent la col•laboració entre les persones i facilitant la relació entre universitat, administració local i societat per potenciar el desenvolupament local i comarcal.

• servir a les persones i donar suport a projectes i iniciatives de persones o entitats amb objectius i valors que coincideixen amb els de la FUMH.

L'àmbit territorial en el que pera és el Vallès Oriental i el sud d'Osona.

 

Cardedeu, 13 gener 2010

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: