|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Govern Obert

Divendres, 28 de març de 2014

Presentació de Govern Obert i explicació dels pressupostos 2013 i 2014

Serà dimecres dia 2, a les 20 h, a la Tèxtil Rase.
L'Ajuntament presentarà Govern Obert, per impulsar la participació a Cardedeu, el dimecres 2 d'abril a les 20 h, a la sala polivalent de la Tèxtil Rase. A l'acte hi assistiran l'alcaldessa, Calamanda Vila, i els regidors de l'equip de govern.

El model de Govern Obert es basa en tres grans pilars: la transparència, la participació i la col•laboració. És un model on l'administració informa, obre el seu coneixement, escolta a la ciutadania, hi conversa i cerca la seva col•laboració. En els següents mesos, es farà un procés de debat per elaborar un nou Reglament de Govern Obert i Participació Ciutadana, al mateix temps que es desenvoluparà un espai web que serà l'eix vertebrador del Govern Obert.

A la segona part de la sessió s'explicarà en què s'ha invertit el pressupost municipal 2013 i en què s'invertirà el del 2014 i s'obrirà un torn de preguntes on els assistents podran intervenir exposant els seus dubtes.

Les properes accions de Govern Obert seran dues sessions obertes, xerrades-debat, els dies 7 i 29 d'abril, on es tractarà la "Transparència i informació pública", i "Les diferents formes de participar a la vila". Els resultats contribuiran a l'elaboració del nou Reglament.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: