|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 14 de març de 2016

Presentació "Cultura al plat" i programació del segon trimestre del Cecuca

Aquest dijous 17 de març, a les 19.30 h, al Centre Cultural.
La cinquena edició de Cultura al plat, l'acte de promoció del municipi des del punt de vista cultural i gastronòmic, es presentarà aquest dijous 17 de març, a les 19.30 h. Durant l'acte també es farà la presentació de la programació del segon trimestre del Centre Cultural de Cardedeu.

El Cultura al plat se celebrarà enguany el cap de setmana del 8, 9 i 10 d'abril i, com en les altres edicions, es podran adquirir paquets culturals i gastronòmics a preus econòmics.

Pel que fa a la nova programació del Cecuca, podrem gaudir d'espectacles teatrals com "Conillet" de Clara Segura i del monòleg "Temps" de Quim Masferrer (ambdós dins el Cultura al plat), entre d'altres. Quant a música, s'ha programat el concert del cantautor Roger Mas i un homenatge als Beatles, i en dansa l'espectacle "Lowland" de Roser López Espinosa. No hi falten les propostes per al públic infantil, com l'obra "El carreró de les bruixes" de la companyia PocaCosa Teatre.

Les persones que assisteixin a la presentació podran comprar entrades del Centre Cultural amb el 50% de descompte (oferta limitada a 25 entrades per activitat).

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: