|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Dilluns, 18 d'abril de 2016

Preocupació veïnal per un possible augment de robatoris

Durant els darrers dies per diversos mitjans, especialment a les xarxes socials, s'ha escampat una creixent preocupació per un possible augment de robatoris al nostre municipi.

Aquesta preocupació té una base real en l'augment que s'està produint a nivell general i també a la nostra comarca dels delictes contra el patrimoni, augment que contribueix a rebre moltes informacions en aquest sentit com si fossin pròpies. Però a Cardedeu el número total d'aquests delictes roman estable, respecte el mateix període de l'any anterior, tot i que aquesta dada de caràcter objectiu no ajuda gens a qui directament ha patit un robatori.

Tanmateix, durant el darrer mes de març Cardedeu si va patir una onada de robatoris a l'interior de vehicles força significatiu, amb un total de 24 vehicles afectats que, després de les tasques d'investigació de la nostra Policia Local i la imputació de fets a tres persones s'ha aconseguit aturar, havent registrat en els darrers 15 dies només dos casos similars.

Tot i la situació estable esmentada del nostre municipi, amb una incidència tradicionalment menor a la mitjana de la comarca vers els delictes contra el patrimoni, la Policia de Cardedeu es manté alerta, ja que pot ser probable que aquest augment ens pugui afectar. Per aquest motiu, es demana una estreta col·laboració de la ciutadania, avisant les nostres patrulles si detecten quelcom fora de l'habitual.

Recordem també els consells de seguretat que podeu consultar al costat d'aquestes línies.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: