|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dimecres, 10 de juny de 2015

Ple de constitució de l'Ajuntament i elecció de l'Alcaldia

Dissabte 13 de juny, a les 12 h
Aquest dissabte es constituirà la nova corporació municipal resultant de les eleccions municipals del 24 de maig de 2015 en una sessió extraordinària del Ple municipal, que tindrà lloc a les 12 h, a la Sala de les Columnes, amb l'ordre del dia:

1. Constitució de la Corporació
2. Elecció de l'Alcalde/ssa

El Ple de constitució té una estructura fixe i institucionalitzada. Primer es constitueix la Mesa d'edat, formada per l'electe de major edat i l'electe de menor edat, que són els primers en fer la pressa de jurament, seguits de la resta de regidores i regidors de les diferents opcions polítiques. Així es dóna per constituïda la nova corporació municipal.

A continuació, es procedeix a l'elecció de l'Alcaldia a partir de les candidatures presentades. Obté l'Alcaldia el regidor o regidora que obtingui majoria absoluta, i si no és així, l'electe que encapçala la llista més votada.

Un cop escollida l'Alcaldia, els regidors i regidores que encapçalen les diferents candidatures representades al consistori faran un parlament.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: