|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Participació Ciutadana

Dimarts, 6 de novembre de 2012

Pla Local de Prevenció de Residus: dóna la teva opinió!

Els veïns de Cardedeu poden fer les seves aportacions fins diumenge 11 de novembre.

Els ciutadans de Cardedeu poden fer, a partir d'avui i fins el dia 11, les seves aportacions referents al Pla Local de Prevenció de Residus. Dins el marc de la redacció del Pla, un dels aspectes importants és la participació de la ciutadania, per això, tothom que ho desitgi pot accedir a l'esborrany de proposta d'accions del Pla (document adjunt), fer constar la seva opinió al respecte i fer-hi aportacions. Un cop el document estigui completat, els ciutadans l'hauran d'enviar per correu electrònic a serveisterritorials@cardedeu.cat.

L'Ajuntament de Cardedeu ha encarregat la redacció del Pla Local de Prevenció de Residus amb l'objectiu d'impulsar estratègies de prevenció i aconseguir una reducció real de la generació de residus municipals. En aquest sentit, el Pla pretén desenvolupar diferents estratègies de prevenció i concretar actuacions que a mitjà i curt termini s'hauran de dur a terme en l'àmbit de prevenció de residus municipals. Aquesta actuació ha estat subvencionada per l'Agència de Residus de Catalunya.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: