|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Participació Ciutadana

Dimecres, 24 d'octubre de 2012

Pla Local de Prevenció de Residus, vine a dir-hi la teva!

El dimarts 30 d'octubre a les 19 h es farà una sessió de treball en què els ciutadans podran fer-hi les seves aportacions.

En el marc de la redacció del Pla Local de Prevenció de Residus de Cardedeu que està elaborant l'Ajuntament, el proper dimarts 30 d'octubre a les 19 h es farà una sessió de treball a la Sala de les Columnes en què es convida tots els veïns del poble per tal que puguin fer les seves aportacions. Durant la sessió els participants avaluaran i analitzaran els comportaments, actituds i limitacions en relació a les mesures de prevenció de residus que es puguin implantar. La participació i les aportacions dels ciutadans seran molt importants per aconseguir els objectius plantejats al Pla.

Es demana a tots els interessats que confirmin la seva assistència enviant un correu a serveisterritorials@cardedeu.cat o trucant al 93.844.41.46 (Serveis Tècnics).

L'Ajuntament de Cardedeu ha encarregat la redacció del Pla Local de Prevenció de Residus amb l'objectiu d'impulsar estratègies de prevenció i aconseguir una reducció real de la generació de residus municipals. En aquest sentit, el Pla pretén desenvolupar diferents estratègies de prevenció i concretar actuacions que a mitjà i curt termini s'hauran de dur a terme en l'àmbit de prevenció de residus municipals. Aquesta actuació ha estat subvencionada per l'Agència de Residus de Catalunya.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: