|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Medi ambient

Divendres, 5 de gener de 2018

Per Nadal, cada residu dins el seu contenidor

Per festes es generen més residus de l'habitual. Per no malmetre l'espai públic, cal plegar bé els cartrons i envasos, i dipositar-los al seus contenidors.

Per festes es generen més residus de l'habitual. Per no malmetre l'espai públic i per tal de recuperar els diversos materials reciclables, cal emprendre mesures: 

- plegar bé els cartrons i dipositar-los dins del contenidor blau

- aixafar els envasos, plàstics i pórex i dipositar-los al contenidor groc. Els pórex que no passin per la boca del contenidor s'han de dur a la deixalleria.

- les ampolles i pots de vidre cal llençar-los al contenidor verd clar. Els vidres plans o miralls només es poden llençar a la deixalleria.

- les restes de menjar i envasos compostables cal llençar-los al contenidor marró, lliures de plàstics i envasos no compostables com safates.

- Quan un contenidor està saturat de residus, cal acudir a una altra àrea de contenidors on encara hi càpiguen residus.

- Els cartons plegats o envasos no bruts, no fan pudor. Em la mesura que ens sigui possible, podem guardar-los a casa algun dia més i llençar-los a dins dels contenidors quan no estiguin saturats o dur-los a la deixalleria.

- Aquests dies el serveis de recollida de residus s'ajutaran:

Dissabte 6 s'iniciarà el servei de recollida de resta a les 6 de la tarda, i es farà el servei habitual de recollida el diumenge 7 al matí i es preveu que s'allargui fins a la tarda.
Dissabte 6 s'inicia el servei de recollida de la fracció orgànica a les 8 del vespre.
Dissabte 6 es farà un reforç extraordinari de buidatge de contenidors d'envasos i paper/cartró de les vint arees més conflictives.
Diumenge 7 es farà un reforç de neteja viària, amb especial dedicació als contorns de les àrees de recollida selectiva.
Dilluns 8 es preveu el servei habitual de recollida d'envasos i paper/cartró amb un refoç important de recollida dels possibles desbordaments d'aquests materials.  

Els residus són responsabilitat de qui els genera. Per festes i tot l'any, mantinguem Cardedeu ben net i endreçat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: