|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dilluns, 10 de desembre de 2018

PassMuseum pels cinc museus de la comarca

El Museu de Cardedeu se suma al projecte de passaport cultural i gastronòmic juntament amb els altres 4 museus del Vallès Oriental.

El Museu Arxiu Tomàs Balvey juntament amb el Museu Thermalia de Caldes de Montbui, el Museu Abelló de Mollet, ell Museu de Montmeló i el Museu de Granollers ha presentat el PassMuseum, una iniciativa per promoure la riquesa cultural i patrimonial del Vallès Oriental.

És un passaport que ens guia pels cinc museus i, com un àlbum, permet col·leccionar les obres d'art més destacades, deixar-hi opinions o posar-hi enganxines. Amb el PassMuseum cada museu ofereix una activitat i una experiència gastronòmica per 25 euros per museu i, un cop fetes les cinc visites, s'obté una bossa de record.

En el cas de Cardedeu, el Museu Arxiu Tomàs Balvey ofereix una visita guiada per conèixer la figura de Tomàs Balvey, amb tastet de ratafia de la iaia Maria de Cardedeu, una degustació gastronòmica al restaurant Antic Casino i, a la tarda, es pot escollir entre una passejada al parc dels Pinetons, un passeig pel parc de la Serreta o descobrir els Escorralots.

El projecte PassMuseum s'emmarca dins l'any del Turisme Cultural per posar en valor la història, l'art i la gastronomia de la comarca. Per aconseguir el passaport cal trucar als museus i concertar la visita.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: