|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Divendres, 12 de juliol de 2013

Participativa campanya d'eficiència i estalvi energètic per celebrar la Setmana de l'Energia

Punt informatiu, taller i jocs per fomentar l'estalvi energètic.
Amb motiu de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2013, l'Ajuntament de Cardedeu va instal·lar una carpa informativa el dissabte 6 de juliol al matí a la plaça d'Anselm Clavé, on també es van fer diversos tallers per adults i infants.

Tot i les altes temperatures, una trentena de persones van informar-se sobre les mesures d'estalvi energètic que podem aplicar a les llars. A més, el taller d'adults per aprendre a instal·lar un sistema fotovoltaic i una placa tèrmica a casa va comptar amb la participació d'11 persones. Pel que fa al joc de gran format per al foment de l'estalvi energètic adreçat a nens i nens, van gaudir-ne 40 infants i 37 adults, que van practicar conceptes bàsics relacionats amb el consum, l'estalvi i les desigualtats energètiques.

Prèviament, es van fer visites als 36 establiments del municipi que venen productes d'estalvi energètic i que han col·laborat activament en la difusió de la campanya.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: