|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Participació Ciutadana

Dijous, 21 de febrer de 2013

Participa als fòrums per millorar la Festa Major de Cardedeu

Divendres 22 es farà el Fòrum d'Entitats, i el dissabte 23 serà el torn del Fòrum Ciutadà.
L'Ajuntament de Cardedeu ha iniciat un procés participatiu que té per objectiu millorar la Festa Major del nostre poble. En aquest sentit, s'ha preparat el Fòrum d'Entitats i el Fòrum Ciutadà, unes sessions de treball presencials que donaran l'oportunitat a veïns i entitats del municipi d'aportar idees i propostes que serveixin per potenciar la nostra Festa Major i adaptar-la a les demandes i expectatives de tothom.

  • Fòrum d'Entitats: jornada adreçada a les associacions i col·lectius organitzats del municipi. Tindrà lloc a la Sala de les Columnes el divendres 22 de febrer a les 8 del vespre i aplegarà representants de cadascuna de les entitats del poble. No és necessària inscripció prèvia per tal de participar-hi.
  • Fòrum Ciutadà: sessió oberta a tots els veïns i veïnes de Cardedeu, que es durà a terme el dissabte 23 de febrer a les 11 del matí. A fi de tenir una idea aproximada del nombre total d'assistents, es demana que totes les persones que tinguin intenció de participar en el Fòrum Ciutadà s'inscriguin prèviament a l'OAC, ja sigui presencialment o per telèfon (93 844 40 04), o bé enviant un correu a participacio@cardedeu.cat
Totes les persones que no tinguin disponibilitat per assistir a les sessions presencials, poden participar en el procés enviant un correu electrònic a participacio@cardedeu.cat amb idees, consultes, propostes i queixes sobre qualsevol aspecte relacionat amb la Festa Major de Cardedeu.

Des de l'Ajuntament de Cardedeu s'encoratja tots els veïns, veïnes i entitats del municipi a participar en les diferents sessions programades durant les properes setmanes. Només amb la implicació de tothom serà possible dissenyar una Festa Major que doni resposta a totes les demandes i sensibilitats del ric i variat teixit social del nostre municipi.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: