|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Medi ambient

Dimecres, 25 de febrer de 2015

Parc de la Penya, espai verd recuperat

La brigada municipal ha condicionat el marge oest de la riera de Vallforners, entre la plaça d'Antoñita Fontova i l'avinguda de Sant Hilari, per posar en valor el parc de la Penya.

Cardedeu ha recuperat aquest nou espai verd i de passeig, des d'on es pot gaudir de l'entorn de la riera des d'un altre punt de vista. Les tasques de condicionament han consistit en la desbrossada de la zona, la construcció d'unes petites escales i la col·locació de tanques de fusta per evitar caigudes. També s'han posat pilones per evitar l'entrada de vehicles.

El parc de la Penya s'ha pogut unir gràcies a la donació d'un terreny a l'Ajuntament que van fer els germans Torruella Jubal fa uns mesos, i que ha permès el passeig a banda i banda de la riera de Vallforners.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: