|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Diumenge, 19 d'agost de 2018

Obres d'arranjament del paviment de la plaça de Marc Viader

El proper 4 de setembre comencen les obres, que afectaran la mobilitat d'aquesta zona del centre de Cardedeu durant aproximadament un mes i mig.

A partir del 4 de setembre s’iniciaran les obres d’arranjament de plaça de Marc Viader, al centre de Cardedeu. Tanmateix, la zona afectada s’obrirà al trànsit normal una vegada garantida la compactació correcta i definitiva del paviment.

Les obres, que preveuen millorar la compactació de les llambordes de formigó malmeses pel pas excessiu de vehicles especialment els que ho fan a velocitat superior a la recomanada o són pesants, suposaran una important afectació pel pas de vehicles privats i de càrrega i descàrrega, i els guals de la zona.  

Les obres tenen un cost de 21.245 euros, i la seva execució es preveu dividir en fases. Després de retirar el mobiliari urbà (pilones, jardineres, bancs...), es trauran les peces de formigó i l’àrid ull de perdiu de sota. Es col·locarà encintat de xapes d’acer corten corbat i es retornarà a lloc l’embornal. Les noves peces de formigó seran col·locades sobre morter i reajuntades també amb ciment. Finalment, s’instal·larà un reductor de velocitat a l’accés de la plaça coincidint amb el retorn del mobiliari urbà.

AFECTACIONS
- L’àrea de contenidors de carrer de Pau Gesa seran anul·lats i es reforçaran provisionalment les àrees d’avinguda del Rei en Jaume.
- Diversos accessos amb gual de plaça de Marc Viader quedaran inutilitzables durant les setmanes d’obres i de compactació.
- Es modificarà el sentit de circulació del trànsit dels carrers de Sant Antoni i de Sant Josep, i només seran hàbils per a la circulació del veïnat. Hi tindran prohibit el seu accés els camions.
- Els accessos a plaça de Marc Viader des del cantó superior de Diagonal Fiveller, carrer de Pere Mercader i carrer de Pau Gesa seran carrers sense sortida per a la circulació de vehicles per a guals, càrrega i descàrrega i activitats. 

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: