|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Diumenge, 2 de març de 2014

Obres d'ampliació de la vorera de l'avinguda de Can Montells, entre Turó de la Penya i la plaça de Can Montells

El dilluns 10 de març començaran les obres d'ampliació de la vorera nord de l'avinguda de Can Montells, entre Turó de la Penya i la plaça de Can Montells, i també es faran millores a la vorera nord que creua la riera de Vallforners i a la cruïlla dels carrers Escultor Llimona i Turó de la Penya.

A més d'ampliar la vorera nord de l'av. de Can Montells, es desplaçarà l'enllumenat per millorar la il·luminació, així com els embornals existents, i es millorarà el drenatge de les aigües pluvials al voltant de la plaça de Can Montells. També s'aprofitarà l'obra per eliminar la instal·lació telefònica aèria. A conseqüència de l'ampliació de la vorera, es tallaran els arbres que dificulten l'accessibilitat.

Mentre durin les obres, l'àrea de contenidors ubicada a l'av. de Can Montells tocant al parc Pompeu Fabra es traslladarà al carrer Turó de la Penya. Tampoc es podrà estacionar en tot el tram d'obres de l'av. de Can Montells.

Pel que fa a l'accés als guals, els veïns afectats podran accedir-hi fora de l'horari de treball (de 8 a 18 h), però en algunes fases de l'obra no serà possible. Quan això passi, l'encarregat de l'obra avisarà els veïns.

És previst que les obres durin 2 mesos i estiguin enllestides abans de la Fira de Sant Isidre d'enguany.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: