|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Joventut

Dijous, 26 de març de 2009

Obre l'espai DiSC per assessorar i acompanyar els adolescents sobre els temes que els afecten

Des dels serveis socials municipals s'estan duent a terme tallers als instituts de Cardedeu, amb el suport tècnic d'una professional de la Diputació de Barcelona, sobre diferents temàtiques que afecten i preocupen als joves i adolescents.
Es tracta de sessions on s'aborden aspectes com la prevenció de conductes de risc, sexualitat, afectivitat, control de l'agressivitat o hàbits de vida saludables, entre d'altres, i que es fan dins l'horari lectiu. La finalitat dels tallers és dotar d'eines els adolescents, i al mateix temps donar a conèixer les professionals municipals perquè s'hi puguin adreçar en cas de qualsevol necessitat. Les properes sessions es faran el divendres 27 de març a l'IES Raspall, i el dimecres 1 d'abril al SES Pla Marcell.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: