|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dilluns, 1 de juliol de 2013

Oberta la convocatòria del projecte Fein@jove del sector agropecuari

El procés de selecció comença aquest mes de juliol i les places són limitades.
La convocatòria del projecte Fein@jove del sector agropecuari per al curs 2013/2014 ja està oberta, i la preinscripció es pot formalitzar aquest mes de juliol. El sector agropecuari inclou activitats com la jardineria, agricultura, mosso de quadra o elaboració d'aliments ecològics, entre d'altres.

El projecte Fein@jove va dirigit a joves d'entre 17 i 30 anys que per la seva trajectòria acadèmica i les seves característiques personals i/o familiars es troben amb especials dificultats d'inserció laboral i/o acadèmica:
• Sense el Graduat d'ESO
• Sense estudis postobligatoris (CFGM o batxillerat)
• Sense experiència laboral
• Amb dificultats d'aprenentatge

El projecte consisteix en un itinerari per a la inserció on s'inclou una primera fase de motivació-orientació, una segona fase de formació professionalitzadora (agropecuari) i una tercera fase de pràctiques en empresa. Consisteix en una formació dual, on els alumnes es formen a l'hora que estan en una situació professional real. És una formació on empresa i escola participen de forma coordinada i on els alumnes treballen a dins de l'empresa juntament amb el/la tutor/a. L'objectiu principal del projecte és treure de la inactivitat a joves que per diferents motius han perdut tota motivació i objectiu de futur.

El procés de selecció comença al juliol i les places són limitades.

Més informació i inscripcions;
Centre de Formació Permanent La Mongia
Av. Jaume Morató, 18
Tel. 938 418 814
lamongia@cardedeu.cat

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: