|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Acció Social

Dimarts, 29 d'abril de 2014

Oberta la convocatòria d'ajuts individuals de menjador per al curs 2014-2015

S'ha programat una reunió informativa per comentar els canvis més importants.
A partir del dia 23 d'abril de 2014 ja es poden presentar les sol·licituds d'ajut de menjador per al curs 2014-15. Per aquesta convocatòria s'han unificat criteris arreu del territori, el que suposa importants modificacions en la tramitació dels ajuts de menjador respecte a les convocatòries anteriors. Davant les modificacions previstes s'ha programat una reunió informativa per al dimecres 30 d'abril a la Sala de les Columnes de l'Ajuntament. Se'n faran dues sessions: a les 17 h i a les 18.30 h.

La documentació obligatòria a presentar quan es faci la sol·licitud és:

-DNI dels membres de la unitat familiar. En cas de no disposar-ne, el certificat de naixement o llibre de família.
-Certificat de convivència
-En el cas de representació legal o acolliment del/s beneficiari/s, documentació acreditativa d'aquest fet.

Per tal d'agilitzar els tràmits i economitzar la documentació que ha d'aportar la família, caldrà que en el document de sol·licitud de l'ajut de menjador es marqui la casella corresponent a "Autoritzo a consultar dades d'Hisenda", i ho signi cada un dels membres de la unitat familiar (en cas de menors, haurà de signar un dels progenitors/representant legal).

Les famílies han d'entregar aquella documentació complementària per tal d'acreditar la seva situació subjecta a puntuació, com per exemple: família nombrosa, monoparental, resolució d'acolliment, resolució de discapacitat, etc. (vegeu full de sol·licitud).

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 23 de maig. Les sol·licituds es poden recollir a la OAC i a Serveis Socials (c/Dolors Granés, 2, de 9 a 14 h), o al document a la dreta d'aquestes línies, i caldrà presentar-les a la OAC.

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: