|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dilluns, 13 de gener de 2014

Oberta al trànsit l'avinguda de Sant Hilari un cop finalitzades les obres d'arranjament i asfaltatge

També s'han esbrossat els marges del camí de Sant Hilari.
Les obres per millorar els camins rurals entre les Franqueses del Vallès i Cardedeu ja han finalitzat, i l'avinguda de Sant Hilari, entre el camí de Sant Hilari i el passeig de la Font dels Oms està oberta al trànsit. Dins el tram urbà, s'ha pavimentat la calçada amb asfalt, s'han fet cunetes al costat nord i una vorera al costat sud, s'ha instal·lat enllumenat públic i s'han substituït les baranes del pont sobre la riera de Vallforners.

Pel que fa al camí de Sant Hilari, l'actuació ha consistit en l'esbrossada dels marges, des de la cruïlla amb l'av. de Sant Hilari fins al límit del terme municipal de les Franqueses del Vallès, cosa que facilitarà el pas dels vehicles del veïnat i l'aigua en cas de pluja. Aquestes obres han estat subvencionades pel PUOSC.

D'altra banda, aprofitant les vacances escolars de Nadal, s'ha asfaltat el carrer Sabadell, entre la carretera de Cànoves i l'escola Germans Corbella.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: