|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimarts, 13 de març de 2018

Obert el termini per optar al servei d'explotació de la nova guingueta del parc de Pompeu Fabra

Reunió informativa el dimarts 20 de març, a les 18 h, al CSETC (Josep Vilaseca, 23). L'espai vol ser un punt de referència per a informar-se i menjar productes locals en qualsevol època de l'any, tant per la ciutadania de Cardedeu com per qui ens visiti.

L'Ajuntament de Cardedeu ha obert el procés de licitació i contractació del servei de gestió i d'explotació de la guingueta del parc de Pompeu Fabra, actualment en fase de construcció. Una part dels vestidors de la pista del parc s'està reformant per transformar-la en un bar restaurant i amb serveis afegits. Les persones i empreses interessades en gestionar la guingueta tenen temps fins el divendres 6 d'abril per presentar les seves propostes. Per resoldre dubtes i respondre preguntes en relació a la gestió de l'espai, s'ha programat una reunió informativa el dimarts 20 de març, a les 18 h, al CSETC (Josep Vilaseca, 23).

L'objectiu de la guingueta és oferir un espai de restauració amb begudes i productes de temporada, preferentment de Km0 i ecològics, i amb terrassa. A més, ha de ser també un punt d'informació turística on s'atengui a les persones visitants, se l'orienti sobre rutes itineraris naturals circuits, així com activitats, culturals, esportives i d'interès turístic.

Tots els detalls de la licitació i dels plecs tècnics i administratius del contracte es poden consultar al Perfil del contractant, a l'enllaç adjunt.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: