|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Divendres, 1 d'octubre de 2010

Obert el pas soterrat del carrer Montseny

Aquest matí s'ha obert el pas soterrat sota les vies al carrer Montseny, després d'anys de reivindicacions per part dels veïns i l'Ajuntament.
De moment, al costat nord hi poden passar vianants i bicicletes, en canvi al costat sud només hi poden accedir vianants per les escales, ja que la rampa encara no està finalitzada del tot.

En aquest sentit, i tot i que les obres no estan acabades, l'Ajuntament ha reclamat a Adif, responsable de les actuacions, que obrís el pas i permetés l'accés a la zona.

Avui també han quedat completament tancades les vies, un aspecte que millorarà notablement la seguretat dels usuaris. Per això, aquelles persones que creuin les vies posant la seva vida en perill es trobaran un cul de sac sense sortida. Recordem que està prohibit i és extremadament perillós creuar les vies.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: