|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dimarts, 22 de maig de 2012

Núria Recordà i Andreu Forns reben el Premi d'Honor Tomàs Balvey

El premi reconeix trajectòries de persones que han contribuït a la preservació i divulgació del patrimoni.
Aquest divendres el Patronat Municipal del Museu Arxiu Tomàs Balvey i Casal Dr. Daurella de Cardedeu ha celebrat la primera edició del Premi d’Honor Tomàs Balvey, que s’ha entregat a la Sra. Núria Recordà i al Sr. Andreu Forns, dues persones que són un bon exemple de la dedicació i l’estima que molta gent té pel patrimoni de Cardedeu. L’acte ha tingut lloc a la sala de les Columnes de l’Ajuntament.

Aquest guardó té per objectiu donar a conèixer les aportacions d’homes i dones que, de maneres molt diverses, han contribuït i contribueixen en la preservació i divulgació del patrimoni, aconseguint que el Museu de Cardedeu sigui un referent.

El premi està dotat amb una reproducció d’un pot de la farmàcia Balvey, feta per la ceramista cardedeuenca M. Rosa Viader, i lliurat en un acte públic expressament convocat el 18 de maig que és el dia internacional dels museus.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: