|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Acció Social

Dimarts, 16 de març de 2010

Nova sessió per explicar als nouvinguts els serveis i recursos que ofereix el municipi

La regidoria d'Acció Social ha preparat sessions informatives adreçades a les persones nouvingudes d'origen llatinoamericà per tal d'oferir-los informació útil i clara sobre els serveis i recursos que ofereix el municipi i que poden ser necessaris durant els primers dies de residència a Cardedeu.
El taller s'impartirà els dies 15, 16, 17 de març, de 19 a 20.30 h, a la Sala de les Columnes de l'Ajuntament. Es parlarà de treball, educació, habitatge, salut i serveis socials, entre d'altres. En la sessió del 18 de març es farà una visita guiada per a totes les persones que acaben d'arribar i no coneixen la ubicació dels serveis municipals.

Amb aquestes sessions es pretén facilitar la convivència a través de la informació de la cultura local, així com obrir la porta a la integració de les persones nouvingudes.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: