|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 7 de març de 2011

Nova senyalització dels edificis modernistes

La Ruta del Modernisme d'Estiueig al Vallès Oriental estrena una nova senyalització aquest mes de març per millorar la identificació dels edificis i el coneixement de la ruta per part dels visitants.
Es tracta d'un panot de 20 centímetres per 20 centímetres col·locat a la vorera amb el nom de la casa, l'arquitecte i l'any de construcció, i incorpora la icona que identifica la ruta. A Cardedeu, se senyalitzaran 17 edificis modernistes, entre els quals hi ha cases, una masia, el cementiri municipal i el parc Els Pinetons. La nova senyalització reforça la informació de la Ruta Raspall, la visita guiada per les principals cases i torres modernistes de l'arquitecte a Cardedeu que organitza el Museu cada primer diumenge de mes.

Les rajoles identificatives han estat creades pels cinc municipis membres de la Ruta del Modernisme d'Estiueig al Vallès Oriental i pel ceramista Toni Cumella, i subvencionades per la Diputació de Barcelona. La ruta està formada pels municipis de Cardedeu, amb 17 elements senyalitzats; Figaró-Montmany, amb 10 elements senyalitzats; Granollers, amb 12 elements senyalitzats; l'Ametlla del Vallès, amb 8 elements senyalitzats; i la Garriga, amb 33 elements senyalitzats.

Visites guiades als municipis de la ruta
Cardedeu: primer diumenge de mes o sota prèvia petició.
Figaró-Montmany: visites autoguiades cada dissabte i diumenge; visites guiades per a grups sota prèvia petició.
Granollers: últim diumenge de mes o sota prèvia petició.
L'Ametlla del Vallès: primer diumenge de mes o sota prèvia petició.
La Garriga: segon dissabte de mes o sota prèvia petició.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: