|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Divendres, 28 de setembre de 2012

Nova programació del Centre Cultural de Cardedeu

Dimarts se'n fa la presentació a la Sala de les Columnes. Se sortejaran dos abonaments de temporada.
El CeCuCa estrena nova programació amb propostes de teatre, música i dansa per a tots els públics. La presentació de la programació del segon semestre de 2012 serà aquest dimarts 2 d’octubre, a les 20 h, a la Sala de les Columnes de l’Ajuntament.

En aquest segon semestre comptarem amb la presència de diversos grups de teatre no professional de Cardedeu, que oferiran originals propostes com ara el musical JC Superstar, de la mà de Sifanofa teatre, la nova companyia Saraualatèxtil i l’Agrupació Coral Cardedeuenca. Mireia Chalamanch presentarà el projecte Cartes compartides – Cardedeu, que tindrà com a protagonistes joves, adults i gent gran del poble. Les propostes locals es completaran amb Gente bien, de Santiago Rusiñol, de la mà de l’associació Artescena social, i Balles... de 10 de Deu Teatre.

Quant a la música, Xò fred no val rè oferirà el concert Per la humitat de la llengua, amb la direcció escènica de Pep Castells i Lluc Berger, i cal destacar també la Nit de Jazz, de la mà del Cul-Actiu de Jazz de Cardedeu, amb un sopar jazzístic i l’espectacle Intercanvi de T-Punch.

El toc de dansa el posarà la companyia de Marta Carrasco amb la seva darrera creació No sé si..., i el públic familiar podrà gaudir amb Cordes Grillades, a càrrec de Brossa Quartet de Corda & La Botzina; i la màgica història de Desperta Bruixeta, de Clownx Teatre.

Durant la presentació es farà un sorteig entre tots els assistents d’un abonament nominal per aquest segon semestre al Cecuca, i un altre abonament nominal de temporada (fins al 31 de desembre) per a l’Esbarjo Verdi.
Més Informació
Enllaç Web del Cecuca (Centre Cultural)

Informació relacionada
Equipaments
Relacionat Teatre Auditori Cardedeu

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: