|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 3 d'octubre de 2011

Nova programació del Centre Cultural

Teatre, música, poesia i dansa per a tots els públics.
Consulta la nova programació del Centre Cultural.

Aquest trimestre hi podrem veure l'actor Pere Arquillué interpretant Primer amor de Samuel Beckett el 15 d'octubre, l'espectacle visual amb bombolles de Pep Bou el 22 d'octubre o l'obra Tot va bé si acaba bé de William Shakespeare interpretada pel grup cardedeuenc Scla'ka Si Teatre els dies 28 i 29 d'octubre.

Quant a la música, l'Orquestra de Cambra de l'Empordà hi presentarà el seu nou treball en clau d'humor surrealista el 22 de novembre, i els dies 10 i 11 de desembre hi podrem escoltar la Jove Orquestra de Cardedeu.

Altres entitats locals també hi tenen el seu espai: l'Agrupació Sardanista amb l'Aplec de tardor, l'espectacle 6 milles del projecte Pobles en Dansa i el concert de Nadal de l'Escola de Música Lluís Cullell. Tampoc no hi falten les retransmissions d'òperes en directe i les propostes infantils i familiars de Rialles. 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: