|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dijous, 16 de setembre de 2010

Nova programació al Centre Cultural Cardedeu

El Centre Cultural estrena nova programació de teatre, música, poesia, circ i dansa, per aquest segon semestre de 2010.
El programa inclou propostes com l'obra de teatre Natale in casa Cupiello dirigida per Oriol Broggi i interpretada, entre d'altres, per Pep Cruz, Marissa Josa i Ramon Vila el 6 de novembre. Quant a música, Maria Coma presentarà el seu primer disc en solitari, Linòleum, l'11 de desembre, i el 20 de novembre podrem escoltar el popular cantautor Pere Tàpias.

Les entitats locals també tenen el seu espai: Scla'ka Si Teatre reposa L'arrel quadrada de l'amor; l'Agrupació Sardanista amb l'Aplec de tardor; l'actuació de la coral d'Hernani dins l'intercanvi amb l'Agrupació Coral Cardedeuenca; i l'espectacle poeticomusical Jo tenia un fanal a la boca dins les activitats del Correllengua 2010. Tampoc hi falten les propostes infantils i familiars de Rialles.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: