|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Divendres, 24 de novembre de 2017

Nova cara del carrer Montseny per millorar la seguretat i pacificar el trànsit

Al tram del carrer Hospital a l'avinguda del rei En Jaume s'han pintat elements decoratius de color per visualitzar més que és de prioritat per a vianants. També s'ha construït un pas elevat a la cruïlla amb el Doctor Klein i s'ha repintat la zona vermella fent zig-zag.

El carrer Montseny és ara més segur per als vianants un cop finalitzades les actuacions de les últimes setmanes. A l'entrada del carrer Montseny per Doctor Klein s'ha fet un pas de vianants elevat i s'ha ampliat la vorera de la cantonada sud. Entre els carrers Doctor Klein i Hospital s'ha repitnat la zona vermella alternant trams d'aparcament a una i altra banda per fer reduir la velocitat dels vehicles i augmentar la seguretat de les persones que hi circulen a peu.

Al tram final del carrer Montseny, entre Hospital i l'av. rei En Jaume, s'han pintat fulles i figures de colors a la calçada per visualitzar més que és un vial de prioritat per a vianants.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: