|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Medi ambient

Dilluns, 9 de març de 2015

Nova campanya de sensibilització sobre la neteja viària a les màquines escombradores

Els missatges s'aniran alternant.
Les dues màquines escombradores de la via pública incorporen missatges de sensibilització ambiental en el marc d'una nova campanya amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania en matèria ambiental. Els lemes tenen forma de puzle per transmetre la idea que tots som peces imprescindibles per millorar la neteja viària i, en conseqüència, la qualitat de vida.

Per això, s'aniran alternant diversos missatges als laterals de les dues màquines escombradores que fan tasques de neteja viària a tots els barris de Cardedeu. Entre d'altres, n'hi ha sobre la responsabilitat dels propietaris de recollir els excrements de les seves mascotes, sobre l'ús dels contenidors per tirar la brossa, o per potenciar la recollida selectiva i l'ús de la deixalleria. En total, hi ha nou missatges diferents que s'aniran rotant per garantir que arribin a la ciutadania de tots els barris.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: