|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 15 de febrer de 2016

Nova calefacció al Cinema Esbarjo

L'equipament estarà tancat del 22 al 28 de febrer per instal·lar el nou sistema de climatització. Aquella setmana no hi haurà sessions de cinema.
El Cinema Esbarjo tindrà nova calefacció per millorar el confort de les persones usuàries, ja que l'actual és insuficient per les característiques de l'equipament. També es renovarà tot el sistema elèctric, tal com requereix el vigent conveni de cessió de l'espai per part de la parròquia. Per enllestir la instal·lació, el cinema es preveu tancar del 22 al 28 de febrer; aquella setmana no hi haurà projeccions de cinema.

D'altra banda, ben aviat s'implantarà el servei de venda d'entrades de les sessions de cinema de l'Esbarjo Verdi per internet i amb les localitats numerades. Aquest nou sistema permetrà evitar les actuals cues els dies de projecció.
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: