|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Participació Ciutadana

Dijous, 17 de gener de 2013

Nous membres del Consell dels Infants

El Consell dels Infants ha renovat els seus integrants. La dotzena de nous consellers provenen de les cinc escoles del municipi.

El Consell dels Infants de Cardedeu ja té nous membres, que substitueixen els que hi havia fins ara. L'acte de renovació s'ha fet a la Sala de les Columnes de l'Ajuntament, i ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Calamanda Vila, i els pares i mares dels consellers. El Consell compta ara amb una dotzena de nois i noies d'entre 10 i 12 anys, provinents de les cinc escoles del poble.

El Consell dels Infants és un projecte municipal que vehicula la participació activa de nois i noies en la millora del poble. D'aquesta manera, es dóna l'oportunitat a nens i nenes de sentir-se part activa de la societat. Aquest any el Consell treballarà el tema de la gestió del temps i la percepció del temps que tenen. Els consellers i conselleres es reuneixen un cop al mes a la Biblioteca, i és quan aprofiten per tractar les seves inquietuds, idees i propostes. Els integrants del Consell es renoven un cop l'any.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: