|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Salut pública

Dijous, 8 de novembre de 2012

Nous horaris d'urgències del CAP i les farmàcies

Els serveis d'urgències del CAP i les farmàcies de Cardedeu tenen nous horaris nocturns, no continuats.

El CAP de Cardedeu ha deixat de ser considerat d'atenció continuada. Per tant, actualment el seu horari és de dilluns a diumenge (inclosos festius) de 8.00 del matí a 00.00 de la nit (presència física). Dins aquest horari s'atenen les urgències al centre i les urgències domiciliàries que comunica el 061. Fora d'aquest horari les urgències s'han d'adreçar igualment al 061, o bé al 112 en cas d'emergència mèdica.

Les farmàcies del municipi han modificat també el seu horari de servei d'urgències. Actualment presten aquest servei de 8.30 del matí a 00.30 de la nit. Fora d'aquest horari les urgències hauran d'acudir a les farmàcies que prestin el servei als municipis de Granollers i Sant Celoni, que disposen d'atenció mèdica i farmacèutica continuada.

Informació relacionada
Equipaments
Relacionat CAP Can Borràs

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: